Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Luty 07, 2012, 21:34:08
Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:

Sprawdź co radzą eksperci Dziecko.pl:

Błogi sen maleństwa
A,a - kotki dwa, szare, bure obydwa.. :przeczytaj

Warsztaty stylu dla kobiet w ciąży i mam
Projekt Modna Mama to warsztaty stylu adresowane do kobiet w ciąży oraz młodych mam.: przeczytaj

Nadążyć za sobą - książka, która stała się bestsellerem!
Książka "Nadążyć za sobą" powstała z inspiracji zwykłej codzienności jakże niezwykłej zarazem.: przeczytaj

Partnerzy: Dziecko.pl

+  Forum Mama.pl
|-+  Kategoria ogólna
| |-+  Dziecko.pl - strona
| | |-+  2-LATEK BOI SIĘ LUDZI
« poprzedni następny »
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: 2-LATEK BOI SIĘ LUDZI  (Przeczytany 1780 razy)
ANIOŁEK
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil Email
« : Marzec 21, 2010, 21:03:49 »

WITAM!MAM PROBLEM Z MOIM 2-LETNIM SYNKIEM,KTÓRY NA WIDOK,ZBLIŻENIE LUB ROZMOWĘ DOROSŁEJ OSOBY REAGUJE PŁACZEM.NAJGORSZE SĄ WIZYTY U LEKARZA(MĘŻCZYZNA)WÓWCZAS DOCHODZĄ JESZCZE WYMIOTY.MIESZKAMY ZA GRANICĄ I NIE MAM MOŻLIWOŚCI ZOSTAWIAĆ GO Z KIMŚ INNYM(MĄŻ PRACUJE,ALE SYNEK GO UWIELBIA)WIĘC CAŁY DZIEŃ SPĘDZAMY RAZEM.STARAM SIĘ GO ZABIERAĆ W RÓŻNE MIEJSCA ALE JEDNIE GDZIE CHCE WEJŚĆ TO DUŻY SUPERMARKET.PRÓBY WEJŚCIA DO APTEKI CZY OBCEGO DOMU KOŃCZĄ SIĘ PŁACZEM(NAWET 40MIN.,DO CZASU GDY NIE WYJDZIEMY).PRZESTAŁ RÓWNIEŻ TOLEROWAĆ INNE DZIECI.PROSZĘ O POMOC JAK MAM Z NIM POSTĘPOWAĆ GDYŻ OBAWIAM SIĘ ŻE "MUS" MOŻE PROWADZIĆ DO NERWICY.ZA KAŻDĄ PORADĘ DZIĘKUJĘ.
ninusiaa
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Kwiecień 06, 2010, 07:29:51 »

Mysle ze chce na siebie zwracac uwage. Kiedy jestescie z innymi osobami, byc moze czesto juz nie jest centrum zainteresowania.

Proponuje aby nowe osoby / dzieci witaly jego z prezentami i smakolykami aby zaczal kojarzyc obcych w lepszym swietle. Moze nalezy zaczac od bardzo krotkich wizyt znajomych i w ten sposob stopniowo jego przyzwyczajac do ludzi obcych.
jagodka1
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #2 : Kwiecień 06, 2010, 08:26:02 »

Moze problem w tym ze odczuwa roznice jezykowa u was i otoczeniem ktore odbiera negatywnie. Czy macie znajomych polakow z ktorymi mozecie sie spotykac?
Strony: [1] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!