Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Luty 07, 2012, 22:32:34
Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:

Sprawdź co radzą eksperci Dziecko.pl:

Błogi sen maleństwa
A,a - kotki dwa, szare, bure obydwa.. :przeczytaj

Warsztaty stylu dla kobiet w ciąży i mam
Projekt Modna Mama to warsztaty stylu adresowane do kobiet w ciąży oraz młodych mam.: przeczytaj

Nadążyć za sobą - książka, która stała się bestsellerem!
Książka "Nadążyć za sobą" powstała z inspiracji zwykłej codzienności jakże niezwykłej zarazem.: przeczytaj

Partnerzy: Dziecko.pl

+  Forum Mama.pl
|-+  Kategoria ogólna
| |-+  Niemowlę
| | |-+  Monitor oddechu
« poprzedni następny »
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Monitor oddechu  (Przeczytany 1591 razy)
Janka
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil Email
« : Kwiecień 14, 2010, 17:31:47 »

Moja siostrunia powije lada moment dwie maleńkie niunie, dziewczynki chyba urodzą się wcześniej niż planowany poród. Ostatnio lekarz prowadzący informował siostrę, że u wieloraczków mogą nastąpić kłopoty z oddychaniem po porodzie. Chodzę po forach i przeglądam różne monitory oddechu, ale zupełnie nie mam pojęcia, które sa warte brania pod uwagę.
Czy macie jakieś doświadczenia mamusie?
Makata
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Kwiecień 22, 2010, 12:14:32 »

dla blizniaków i nie tylko  - ja mogę z doświadczenia polecić Respisense. Przy starszym synku mieliśmy AngelCare, ale młodszy wymagał trochę więcej od nas uwagi - zdecydowaliśmy się na bezprzewodowy, żeby monitorować go nie tylko w łóżeczku. Nie był tani, ale naprawdę ekstra, także może śmiało polecać, bo wart każdej złotówki. A mały skończył roczek :-)
BajkowaSzafa
Użytkownik
**

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Grudzień 07, 2010, 11:35:48 »

Przede wszystkim podaj budżet jaki posiadasz na zakup monitora oddechu. Jak zdążyłaś zauważyc,firm jest co najmniej kilka,a tylko niektóre z nich są naprawdę dobre i godne polecenia.

www.BajkowaSzafa.com - odzież, zabawki dla dzieci.
Strony: [1] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!