Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Luty 07, 2012, 21:32:39
Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:

Sprawdź co radzą eksperci Dziecko.pl:

Błogi sen maleństwa
A,a - kotki dwa, szare, bure obydwa.. :przeczytaj

Warsztaty stylu dla kobiet w ciąży i mam
Projekt Modna Mama to warsztaty stylu adresowane do kobiet w ciąży oraz młodych mam.: przeczytaj

Nadążyć za sobą - książka, która stała się bestsellerem!
Książka "Nadążyć za sobą" powstała z inspiracji zwykłej codzienności jakże niezwykłej zarazem.: przeczytaj

Partnerzy: Dziecko.pl

+  Forum Mama.pl
|-+  Kategoria ogólna
| |-+  Niemowlę
| | |-+  Jesli planujesz wakacje samolotem zastanów sie co z dzieckiem przed wylotem
« poprzedni następny »
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Jesli planujesz wakacje samolotem zastanów sie co z dzieckiem przed wylotem  (Przeczytany 1694 razy)
JoannaKrawczyńska
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil WWW
« : Czerwiec 25, 2010, 12:00:50 »

Zanim kupisz jeszcze bilety lotnicze, zastanów sie jak przygotować dziecko na przlot. Wielu rodziców ma obawy przed zabraniem dziecka w podróż samolotem. Jest to nowa, bardzo emocjonująca dla niego sytuacja i może zachować się nieprzewidywalnie. Z jednej strony towarzyszy mu strach przed nieznanym, z drugiej zaś ciekawość. Do tego dochodzi konieczność spokojnego zachowania na lotnisku i na pokładzie, a ograniczanie swobody nigdy nie jest dla dziecka przyjemne. http://www.biletylotnicze.pl/aktualnosci/z_dzieckiem_w_samolocie_178.html
BajkowaSzafa
Użytkownik
**

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 08, 2010, 11:58:36 »

Fakt, że nie miałam jeszcze okazji podróżować tak daleko, żeby konieczny był przelot samolotem, ale samolot mimo wszystko jest jednak najbardziej komfortowy dla dziecka.

www.BajkowaSzafa.com - odzież, zabawki dla dzieci.
nastka501
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #2 : Listopad 29, 2010, 21:20:49 »

Też tak mi się wydaję. Szykuję się teraz do przelotu we Włoskie Alpy. Mam zamiar wybrać się tam z konkursu ”Jaką zimę lubi Kinder Pingui?”(  Chichot
nela_24
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Listopad 29, 2010, 23:39:08 »

Najpierw ten konkurs trzeba wygrać , a szanse masz już mniejsze, bo i ja jestem nim zainteresowana Uśmiech)) Jeśli nie wyjdzie to zostanie Zakopane Mrugnięcie))) Chociaż nie powiem, że nie marzą mi się Alpy Chichot
BajkowaSzafa
Użytkownik
**

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Grudzień 07, 2010, 11:17:48 »

Zakopane lub okolice,w Bukowinie tatrzańskiej również można pojeździc na nartach. Ale wiem,że Alpy to zawsze Alpy i wyjątkowe miejsce.

www.BajkowaSzafa.com - odzież, zabawki dla dzieci.
Strony: [1] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!