Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Luty 08, 2012, 11:26:52
Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:

Sprawdź co radzą eksperci Dziecko.pl:

Błogi sen maleństwa
A,a - kotki dwa, szare, bure obydwa.. :przeczytaj

Warsztaty stylu dla kobiet w ciąży i mam
Projekt Modna Mama to warsztaty stylu adresowane do kobiet w ciąży oraz młodych mam.: przeczytaj

Nadążyć za sobą - książka, która stała się bestsellerem!
Książka "Nadążyć za sobą" powstała z inspiracji zwykłej codzienności jakże niezwykłej zarazem.: przeczytaj

Partnerzy: Dziecko.pl

+  Forum Mama.pl
|-+  Kategoria ogólna
| |-+  Konkursy Dziecko.pl
| | |-+  KONKURS na DZIEŃ MAMY
« poprzedni następny »
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: KONKURS na DZIEŃ MAMY  (Przeczytany 1647 razy)
Dziecko.pl
Administrator
Użytkownik

Zobacz profil Email
« : Maj 11, 2010, 12:51:50 »

KONKURS na DZIEŃ MAMY

Z okazji zbliżającego się Dnia Matki zapraszamy do udziału w konkursie "Z pamiętnika Matki" organizowanym przez Dziecko.pl i sklep Babystyle.pl.

„RĄCZKI MALUTKIE, A CHWYCIŁY ZA SERCE NA CAŁE ŻYCIE...”
– są takie chwile, które chwytają za serce każdą matkę...
...dwie cudowne kreseczki na teście ciążowym...
...pierwsze ruchy dziecka pod sercem...
...pierwszy płacz i pierwszy uśmiech...
...małe nóżki stawiające pierwsze kroczki...
...pierwsze samodzielnie zawiązane bucki...

W takich chwilach serce kobiety bije radośnie w rytmie JESTEM MAMĄ! JESTEM MAMĄ! JESTEM MAMĄ!

O takich chwilach - Drogie Mamy - chcemy abyście opowiedziały, biorąc udział w KONKURSIE.

Temat konkursu:

Napisz Artykuł (w dowolnej formie literackiej) pt. „Z pamiętnika Matki” i prześlij na adres: redakcja@dziecko.pl

Czas trwania konkursu:

11-23 maja 2010r.

Rozwiązanie konkursu na łamach portalu Dziecko.pl, gdzie opublikujemy najpiękniejszy zdaniem redakcji Artykuł (anonimowy lub z nazwiskiem autora – wedle życzenia) odbędzie się 26 maja – na Dzień Matki.

Do wygrania cenna NAGRODA ufundowana przez sklep Babystyle.pl

Wisiorek dla ciężarnej kobiety marki Bola
- Meksykańskie dzwoneczki Bola albo jeśli ktoś woli dzwoneczki ciążowe są oryginalną biżuterią dla ciężarnych kobiet.
- W środku małej kulki znajduje się dzwoneczek wydający cichy dźwięk tańcząc na powiększającym się brzuszku.
- Od mniej więcej 20 tygodnia maleńki lokator brzuszka słyszy już dźwięki z zewnątrz brzucha.
- Nosząc regularnie dzwoneczek nisko na brzuszku przyzwyczaisz dziecko do jego dźwięku.
- Dziecko będzie kojarzyć ten dźwięk także po narodzinach - dzięki czemu pomoże Ci on uspokoić Maleństwo.

Przeczytaj SZCZEGÓŁOWY REGULAMIN KONKURSU

ZAPRASZAMY DO UDZIAŁU!!!
Strony: [1] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!