Z okazji zbliżającego się Dnia Matki zapraszamy do udziału w konkursie "Z pamiętnika Matki" organizowanym przez Dziecko.pl i sklep Babystyle.pl.„RĄCZKI MALUTKIE, A CHWYCIŁY ZA SERCE NA CAŁE ŻYCIE...”
– są takie chwile, które chwytają za serce każdą matkę...
...dwie cudowne kreseczki na teście ciążowym...
...pierwsze ruchy dziecka pod sercem...
...pierwszy płacz i pierwszy uśmiech...
...małe nóżki stawiające pierwsze kroczki...
...pierwsze samodzielnie zawiązane bucki...
W takich chwilach serce kobiety bije radośnie w rytmie JESTEM MAMĄ! JESTEM MAMĄ! JESTEM MAMĄ!
O takich chwilach - Drogie Mamy - chcemy abyście opowiedziały, biorąc udział w KONKURSIE. Temat konkursu:Napisz Artykuł (w dowolnej formie literackiej) pt. „Z pamiętnika Matki” i prześlij na adres: redakcja@dziecko.plCzas trwania konkursu:11-23 maja 2010r.Rozwiązanie konkursu na łamach portalu Dziecko.pl, gdzie opublikujemy najpiękniejszy zdaniem redakcji Artykuł (anonimowy lub z nazwiskiem autora – wedle życzenia) odbędzie się 26 maja – na Dzień Matki.Do wygrania cenna NAGRODA ufundowana przez sklep Babystyle.plWisiorek dla ciężarnej kobiety marki Bola- Meksykańskie dzwoneczki Bola albo jeśli ktoś woli dzwoneczki ciążowe są oryginalną biżuterią dla ciężarnych kobiet.
- W środku małej kulki znajduje się dzwoneczek wydający cichy dźwięk tańcząc na powiększającym się brzuszku.
- Od mniej więcej 20 tygodnia maleńki lokator brzuszka słyszy już dźwięki z zewnątrz brzucha.
- Nosząc regularnie dzwoneczek nisko na brzuszku przyzwyczaisz dziecko do jego dźwięku.
- Dziecko będzie kojarzyć ten dźwięk także po narodzinach - dzięki czemu pomoże Ci on uspokoić Maleństwo.Przeczytaj SZCZEGÓŁOWY REGULAMIN KONKURSU